LumniMED

Dit programma stelt u in staat NAW gegevens van cliŽnten en de verrichtingen die u heeft uitgevoerd te beheren. Het programma heeft geen overbodige functies zodat u geen diepgaande kennis van computers nodig hebt om het programma te kunnen gebruiken. Dit programma kan o.a. in samenwerking met Fa-med en Infomedics/NotaCollect gebruikt worden. Dergelijke bedrijven nemen u tegen een aantrekkelijk tarief de zorg van het innen van facturen uit handen! Kortom, samen met LumniMED zorgt dit voor een eenvoudige debiteurenadministratie!

Functionaliteiten LumniMED
- Eenvoudig beheer van NAW gegevens en verrichtingen
- Geen diepgaande kennis van computers nodig, alles spreekt voor zich
- Geen poespas: gewoon een goede debiteurenadministratie kunnen voeren
- Ook geschikt voor Linux systemen
- Indien u geen gebruik wenst te maken van een factormaatschappij kunt u ook zelf uw facturen printen en versturen

Kies deze link voor een impressie van LumniMED!

Kosten
Waar andere software u overspoelt met duur betaalde functionaliteit, houdt LumniMED het eenvoudig. En dat merkt u natuurlijk in uw portemonnee! Met LumniMED weet u zeker dat u een softwarepakket koopt waar u wat aan heeft.

Het standaardpakket kost EUR 599,- excl. BTW, daarna betaalt u per jaar EUR 59,- excl. BTW licentiekosten. Tegen interessante tarieven passen wij indien gewenst het pakket voor u aan. Heeft u interesse, neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen dan uw wensen samen met u door en sturen u daarna geheel vrijblijvend een offerte.

  Home   Producten   Contact   Over ons   Informatie